Elvis Presley – en rocklegend

Elvis Aron Presley var en amerikansk rocksångare och skådespelare. Han var känd för sin fantastiska röst, låtar och sin charm. Elvis var artisten som fick alla tjejer på fall och den alla killar ville vara. Han kallades för The King Of Rock och är en av rockvärldens stora legender.

Elvis föddes 1935 och slog igenom under 60-talet. Med över 1 miljard sålda skivor världen över, är han den artist som har sålt mest genom tiderna. För hans fans är han fortfarande helig och de ser upp till honom och den han var. Han är den främste underhållaren någonsin och är en ikon som världen sent kommer att glömma.

Elvis skapade något alldeles unikt och skakade om hela världen genom att vara sexig, talangfull och unik. Än idag cirka 43 år efter hans död, är hans signaturlook en av de mest populära. Man ser hans avtryck överallt vare sig det rör sig om film, musik eller klädsel.

Många kan känna igen Elvis Presley genom hans fantastiska musik som han lämnat kvar efter sig och andra känner igenom honom från hans look.

Hans signaturlook är en av de populäraste i världen och man kan se den nästan överallt. Väldigt många väljer att klä ut sig till den stora rocklegenden på Halloween och maskerader. Och många andra vill gärna leva som hans imitatörer och uppträder som sin favoritartist.

Idag är det väldigt enkelt att få tag i den utstyrseln och på partykungen.se kan man hitta flera olika varianter av den.

Så dog Elvis

Elvis Presley blev en väldigt känd och eftertraktad artist, han var både vacker och talangfull. Han gjorde flera hits, var med i flera filmer och skapade oförglömlig musik. Han älskade att vara kung och äskade att ge sin publik det dem ville ha. Men tyvärr så tog hans förtrollande liv slut alldeles för tidigt.

Tyvärr så tog övervikten och drogerna hans liv och världen förlorade en otroligt talangfull artist.

Elvis Presley blev mot slutet av sitt fantastiska liv väldigt överviktig, det finns uppgifter som påstår att artisten strax innan sin död vägde cirka 160kg.

Han älskade mat och att äta för mycket av det goda. Elvis dagliga matvanor innehöll mängder med fet mat, däribland cheeseburgare och korv. Men förutom detta hade han även en passion för piller, han hade ett drogmissbruk och var väldigt deprimerad i sista tiden av sitt liv.

Hans hjärta orkade inte med den livsstil han valde att leva och rockstjärnan dog av en hjärtattack.

16 augusti, 1977 hittades stjärnan livlös liggandes i sina spyor på golvet framför toaletten. Det var en sorglig dag för världen och speciellt för Elvis familj.

Även fast det blev ett tragisk slut för legenden så kommer han alltid att leva kvar genom allt han lämnat kvar efter sig. Världen kommer aldrig att glömma The King of Rock!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cocktail